Tilitoimisto

Taloushallintopalvelu Meriitti on palveleva helsinkiläinen tilitoimisto, juuri sellainen kumppani, mitä yrityksesi tarvitsee.

Tilitoimiston palvelut Helsingissä ja muualla Suomessa

Tilitoimistomme palvelee asiakkaita ympäri Suomen, niin Helsingissä kuin muuallakin maassa sähköisen viestinnän avulla. Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa taloushallinnon tukea ja ylläpitoa kaikenkokoisille yrityksille. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta olitpa sitten pääkaupunkiseudulla tai syrjäisemmällä paikkakunnalla, tilitoimistomme palvelee yrityksesi tarpeiden mukaan.

Tilitoimistomme toimintaa ohjaa kolme tärkeää arvoa: olemme sellainen kumppani, jonka yrityksesi tarvitsee, olemme aina puolellasi, ja keskitymme erityisesti tilitoimiston ydinpalveluiden kehittämiseen yritystoimintasi tehostamiseksi.

Enemmän kuin tilitoimisto

Tilitoimisto on parhaimmillaan paljon enemmän kuin pelkkä numeroiden pyörittäjä. Meillä uskotaan siihen, että tilitoimisto voi olla asiakkailleen kumppani, joka auttaa liiketoiminnan kehittämisessä. Oli se sitten kestävää ja hallittua liiketoiminnan kasvattamista tai taloushallinnon prosessien muokkaamista tehokkaammaksi. Tilitoimistomme tehtävät eivät pääty pelkästään kuukausiraporttien toimittamiseen. Me olemme mukana auttamassa sinua löytämään uusia mahdollisuuksia, optimoimaan kustannuksia sekä kehittämään tuotteitasi tai palveluitasi. Seuraamme yrityksesi taloutta, kommunikoimme, ehdotamme uutta ja arvostamme jo olemassa olevaa – ammattitaitomme ja kokemuksemme ovat aina käytössäsi.

Tilitoimistomme palveluita ovat esimerkiksi:

 • Kirjanpito
 • Tilinpäätökset
 • Veroneuvonta
 • Palkanlaskenta
 • Budjetointi
 • Taloudellinen raportointi
 • Veroilmoitukset

Kumppaniverkostomme kautta voimme ohjata myös seuraavien palveluiden pariin:

 • Lakipalvelut (sopimukset, yritysjärjestelyt)
 • HR-palvelut (rekrytointi, henkilöstöhallinto)
 • IT-palvelut (tietotekniikkatuki, verkkoratkaisut)
 • Juridiset palvelut (riitatilanteiden ratkaisu, oikeudellinen neuvonta)

Tiivis yhteistyö luottamuksen perustana

Tilitoimistomme toiminta perustuu vahvaan luottamukseen ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Pitkäaikaiset ja menestyksekkäät asiakassuhteet rakentuvat ennen kaikkea luottamuksesta tilitoimistomme tarjoamiin palveluihin. Panostamme avoimeen kommunikaatioon, emme tingi asiakaslähtöisestä palvelusta, mutta tuomme silti aina esiin ammatillisen mielipiteemme.

Tiivis yhteistyö mahdollistaa syvemmän ymmärryksen asiakkaan liiketoiminnasta ja tavoitteista. Tämä on meille tärkeää jokaisen asiakkaan kohdalla. Meidän tavoitteemme on olla kumppani, joka tukee asiakasta heidän kasvussaan ja kehityksessään. Luomme vankan pohjan pitkäaikaiselle yhteistyölle tarjoamalla kattavaa ja aktiivista apua yrityksen päivittäiseen arkeen. Haluamme olla enemmän kuin vain tilitoimisto; haluamme olla osa asiakkaan menestystarinaa. Tämä lähestymistapa on mahdollistanut monet pitkäaikaiset asiakassuhteet, ja sitoutumisemme jatkaa työtä asiakkaan parhaaksi on ydinarvomme.

Jatkuva vuorovaikutus on tilitoimistollemme ensiluokkaisen tärkeää

Ketä yrityksenne takana toimii? Mitkä ovat tavoitteenne? Me haluamme tuntea sinut ja yrityksesi. Kun tunnemme toimintanne ja toimintatapanne, voimme hoitaa paitsi tilitoimiston tehtävät, myös olla mukana taloustilanteen seuraamisessa ja kehittämisessä. Jatkuvan vuorovaikutuksen avulla pyrimme ymmärtämään yrityksesi muuttuvia tarpeita ja auttamaan liiketoimintatavoitteiden saavuttamisesta. Meille voit soittaa, kun tarvitset vahvistusta arjen yksinkertaisiin pulmiin tai apua suuremman kokonaisuuden ratkaisemiseksi – eikä puhelustasi lähde heti erillistä laskua tulemaan.

Tilitoimiston palvelut jäävät helposti etäisiksi sähköpostien ja tiedostojen lähettelemiseksi

Tilitoimistolta saat raportit, tositteet, palkkalaskelmat ja tarvittavat ilmoitukset. Kuukausittainen kirjanpito on ajan tasalla ja palkatkin ilmestyvät ajoissa tilille. Mutta mitä kaikkea tilitoimisto voi tarjota enemmän? Tästä näkökulmasta me haluamme lähestyä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Yritysten toimitusjohtajien tai esihenkilöiden aikaa kuluu helposti ylimääräisiin taloushallintoon liittyviin tehtäviin. Sen sijaan, että keskityttäisiin ydinosaamiseen, yrityksen liiketoimintaan, turhia työtunteja kuluu raporttien seuraamiseen, laatimiseen, ymmärtämiseen ja selvittelyyn. Tähän tilitoimistomme tarjoaa apua – hoidamme budjetoinnin, taloudellisen ennustamisen, liiketoiminta-analyysit sekä neuvomme ja konsultoimme aina, kun huomaamme taloustilanteessa kehitettävää. Seisomme takanasi koko ajan, jotta voit keskittyä oleelliseen, ja hälytämme heti, jos huomaamme jotain, mikä vaatii toimenpiteitä.

Minkälainen on hyvä tilitoimisto?

Toimiva tilitoimisto on avain menestykseesi. Hyvä tilitoimisto on sellainen, jonka tukeen voit luottaa ilman, että joudut koko ajan pyytämään apua. Olemme ylpeitä pitkästä kokemusta alallamme. Olemme oppineet monen mahdollisuuden ja muutoksen kautta iloitsemaan yhteisistä onnistumisista asiakkaidemme kanssa. Yli 30 vuotta alalla toiminut tilitoimistomme on:

 • Ammattitaitoinen ja kokenut: Kirjanpitäjämme ja taloushallinnon ammattilaisemme ymmärtävät yrityksesi tarpeet.
 • Palveleva: Tarjoamme räätälöidyt ratkaisut siinä laajuudessa, mitä asiakkaana toivot.
 • Luotettava: Lukuisat asiakaspalautteet ja suositukset mainitsevat juuri luottamuksen yhtenä tärkeimpänä mahdollistajana yhteistyön onnistumiselle.
 • Proaktiivinen: Tarjoamme aktiivisesti neuvoja ja ideoita liiketoimintasi kehittämiseen.
 • Kehittyvä: Olemme olleet alalla pitkään ja taloushallinnon prosessit ovat kehittyneet vuosikymmenten saatossa valtavasti. Tämän kehityksen mukana olemme oppineet tekemään prosesseista tehokkaampia ja helpottamaan yhteistyötä.
 • Nykyaikainen: Hyödynnämme modernia teknologiaa ja ohjelmistoja.
 • Joustava: Tilitoimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta tarjoamme palveluita kaikenkokoisille yrityksille ja toiminimille ympäri Suomen.
 • Aina puolellasi: Hoidamme tehtävät asianmukaisesti ja toimimme aina asiakas edellä asiantuntevalla otteella.

Tilitoimistomme tarjoaa selkeän hinnoittelumallin

Teemme kiinteän hintatarjouksen yrityksesi arvioidun kuukausittaisen tosite- ja vientimäärän mukaan. Emme lisää päälle erillisiä käsittelykuluja, emmekä asiakirjakohtaisia lisämaksuja tai muitakaan piilotettuja hintoja. Palvelemme halutessanne myös tuntihinnoittelulla. Palvelumme on helppoa ja selkeää, juuri niin kuin sen pitääkin olla. Haluamme, että tiedät mitä maksat ja tiedät mitä sillä saat.

Keitä asiakkaamme ovat?

Tilitoimistomme asiakaskunta on hyvin laaja. Asiakasyrityksiä on lukuisilta eri aloilta aina koneteollisuudesta markkinointiin ja tapahtuma-alaan sekä Helsingistä muualle Suomeen. Osa on ollut asiakkaitamme lähes alusta asti, melkein 30 vuoden ajan. Tilitoimistomme asiakkaita ovat paitsi pk-sektorin yritykset, myös toiminimet. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse ymmärtää suuria taloushallinnon kokonaisuuksia tai tavoitella liiketoiminnallesi uutta suuntaa ja kasvua. Yrityksesi on juuri sellainen, minkälaiseksi sinä parhaana osaajana olet sen luonut, me mukaudumme tarpeisiisi.

Tilitoimisto Helsinki

Taloushallintopalvelu Meriitti on vuonna 1991 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomen. Mikäli sinulla on kysyttävää mihin tahansa tilitoimistopalveluihin liittyen, ota yhteyttä sähköpostilla tai soita meille. Kuulemme mielellämme sinusta ja yrityksesi tarpeista.

OSOITE
Itälahdenkatu 23 b
00210 Helsinki

Puhelin: 020 749 7400

YHTEYS
Katja Karhu
KLT-pääkirjanpitäjä

Puhelin: 020 7497 407
Sähköposti: katja.karhu@meriitti.fi

Inkeri Pelkonen
Kirjanpitopäällikkö

Puhelin: 020 7497 404
Sähköposti: inkeri.pelkonen@meriitti.fi