Meille on tärkeää kuulla asiakkailtamme miten olemme onnistuneet. Asiakkaiden antama hyvä palaute on kullanarvoista!
— Janne Juka, Meriitti
 

Asiakkaidemme kertomaa

 

"Konetalo Vainikka vaihtoi tilitoimistoa kaksi kertaa vuoden sisällä. Ensin sorruimme ison suomalaisen tilitoimistoketjun puhelinmyyjän lupauksiin. Nopeasti tuli selväksi, ettei sieltä saanut vastauksia, kirjanpidon hoiti joku ja yhteyspäällikkö kiinni saataessa joutui aina kysymään asiaa joltain. Tarjouksessa oli rivejä niin ettei siitä ollut selvää ottanut. Nopeasti myös selvisi että ne rivit kyllä löytyivät kuukausittaisesta laskutuksesta. Tuli tunne, ettei tilitoimistosta tarjouksessa olleella hinnalla saanut yhtään mitään, kaikki työt ja kysymykset olivat lisälaskutusta kasvottomalle tilitoimistolle.

Vuodesta 2014 olemme olleet Meriitin tyytyväisenä asiakkaana, raportit, taloushallinnon konsultointi ja neuvot mitä sieltä saamme ovat kullan arvoisia kasvuvaiheessa olevan yrityksemme pitämisessä oikeassa suunnassa. Nyt meillä on kumppani, joka välittää taloushallinostamme ja meistä."

— arto vainikka

konetalo vainikka www.konetalovainikka.fi

"Yrittäjänä olen valinnut kumppaneiksi ihmisiä, en hienolta kuulostavia yrityksiä. Minulle on tärkeätä tietää kenelle soitan kun jokin asia on minulle epäselvä. Meriitin Janne on osannut vastata kysymyksiini koski ne sitten tuonnin verotusta tai ihan normaaleja taloushallinnon kysymyksiä.

Ennen kaikkea se, että taloushallinnon laskutus on sovittu kiinteäksi kuukausiveloitukseksi eikä kysymyksistä ja avun pyynnöistä heti ala lisälasku juoksemaan on mielestäni Meriitin vahvuus - se on palvelua jota yrittäjä kaipaa."

— kari ketola

rescue and fun r.a.f.hovercraft oy www.rafhovercraft.fi

 

"Yritykseni on ollut pitkäli toistakymmentä vuotta Tilitoimisto Meriitin asiakkaana. Erityisen tyytyväiseksi meidät on tehnyt hyvin ammattimainen ote työhön ja nopea reagointi kysymykseen kuin kysymykseen. Yhteydenpito puolin ja toisin on toimivaa, ei turhia välikäsiä vaan suora yhteys henkilöön, joka hoitaa yritykseni kirjanpitoa toimii.

Meriitti on sopivan kokoinen, joustava yrittäjäveroinen, palveleva tilitoimisto, joten käytämme Meriitin palveluita jatkossakin".

— jan kylander

viemärihuuhtelu kylander oy www.viemarihuuhtelu.fi