Kirjanpito

Taloushallintopalvelu Meriitti on palveleva helsinkiläinen tilitoimisto, juuri sellainen kumppani, mitä yrityksesi tarvitsee.

Kirjanpito Helsinki

Tarkka ja aktiivinen kirjanpitäjä on olennainen osa menestyvää liiketoimintaa. Tarjoamme monipuoliset kirjanpitopalvelut Helsingissä sekä myös muualla Suomessa. Kirjanpito on parhaimmillaan kokonaisvaltaista tulevaisuuteen katsovaa talouden hallintaa. Toteutamme yrityksesi kirjanpidon niin, että sinun aikasi säästyy yrityksen ydintoiminnan kehittämiseen, eikä taloustilannetta tarvitse olla koko aikaa kyttäämässä. Kirjanpitäjämme ovat omistautuneita, aktiivisia ja kertovat mielellään ideoitansa yrityksesi taloushallinnon kehittämiseksi. Meiltä saat enemmän kuin vain kirjanpidon, saat joukkoosi taloushallinnon ammattilaiset, jotka välittävät tuloksestasi!

Kirjanpitäjämme toimivat lukuisten eri alojen yritysten kanssa

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Kirjanpitoasiakkaamme koostuvat eri kokoisista yrityksistä sekä toiminimiyrittäjistä. Meillä on kokemusta lukuisten eri alojen kirjanpidosta, eikä kiinnostuksemme rajaudu ainoastaan suuriin tunnettuihin toimialoihin tai yrityksiin. Haluamme tutustua sinuun ja yritykseesi, olit sitten vasta aloitteleva yrittäjä tai vaihtamassa kirjanpidon meille jostain toisesta yrityksestä. Tavoittelemme aina pitkiä ja tiiviitä asiakassuhteita, näin kirjanpitäjämme pystyvät tarjoamaan yrityksille parasta osaamistaan.

Kirjanpidon palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

 • Liiketoiminnan tapahtumien tallentaminen, luokittelu ja raportointi
 • Palkanlaskenta
 • Tilinpäätösten laatiminen
 • Budjetointi ja ennusteet
 • Kulujen seuranta ja analysointi
 • Kassavirran hallinta
 • Varastonhallinta
 • Kustannuslaskenta
 • Kirjanpitojärjestelmien käyttöönotto ja päivitys
 • Liiketoiminnan neuvonta

Taloushallinnon ammattilaisemme auttavat sinua menestymään

Kokeneet kirjanpitäjämme tukevat ja auttavat sinua kaikkiin kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä. He eivät ainoastaan pidä kirjaa luvuista, vaan tarjoavat myös arvokasta liiketoimintaosaamista, joka auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja saavuttamaan tavoitteesi. Tunnistamme erilaiset asiakkaamme ja räätälöimme palvelun aina asiakaskohtaisesti.

Kirjanpitäjämme voivat toimia yrityksen kumppanina tarjoamalla strategista näkemystä ja asiantuntemusta päätöksenteon tueksi. He voivat auttaa yritystä ymmärtämään taloudellista tilannettaan paremmin, tunnistamaan kustannussäästöjen mahdollisuuksia ja optimoimaan resurssien käyttöä. Lisäksi kirjanpitäjämme tarjoavat aktiivista neuvontaa esimerkiksi verotuksen suunnittelussa ja varmistavat, että yritys noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä.

On enemmän kuin normaalia, että sinulta jää joskus kuitti taskuun, tosite toimittamatta tai jokin aikaraja huomaamatta. Siksi sinulla on kirjanpitäjä, joka muistuttaa tulevasta, kun tarve vaatii.

Luotettavaa kirjanpitoa rehdillä hinnoittelulla

Luottamus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Asiakkaamme tietävät, että olemme heidän takanansa kaikissa tilanteissa. Jokainen sentti ja jokainen tapahtuma on tärkeä liiketoimintasi kannalta. Siksi tarjoamme sinulle korkealaatuista kirjanpitoa, joka perustuu tarkkaan ja räätälöityyn työhön. Tavoitteemme on, että jokainen asiakas voi suositella meitä eteenpäin juuri luotettavuuden takia.

Luotettavuuteen kuuluu oleellisesti myös kirjanpidon selkeä ja rehellinen hinnoittelu. Teemme sinulle kiinteän hintatarjouksen arvioidun kuukausittaisen tosite- ja vientimäärän perusteella. Siinä kaikki. Haluamme, että tiedät etukäteen paljonko tulet maksamaan jokaisena kuukautena. Emme lisää tositekohtaisia käsittelykuluja tai neuvontaan liittyviä lisäkuluja. Palvelumme on aina selkeää ja kiinteähintaista. Halutessanne voimme myös tehdä tuntipohjaisen sopimuksen taloushallinnon palveluista.

Säästä aikaa ja vaivaa automatisoidulla kirjanpidolla

Olemme olleet alalla yli 30 vuotta. Tänä aika olemme päässeet seuraamaan kirjanpidon muutoksia ja kehittymistä aitiopaikalta. Vahvuutemme on ymmärrys vanhasta manuaalisesta työstä yhdistettynä uusiin teknologioihin, jotka tehostavat kirjanpitäjien työtä. Hyödynnämme moderneja kirjanpito-ohjelmistoja, jotka mahdollistavat taloustilanteen reaaliaikaisen seurannan aivan uudella tasolla. Sähköisten järjestelmien avulla myös kommunikointi kirjanpitäjän ja asiakasyrityksen välillä on sujuvampaa. Järjestelmät mahdollistavat sen, että voit itse seurata kirjapitoa sekä toimittaa tositteita helposti ilman soittelua, viestittelyä tai vierailua kirjanpitäjän luona.

Sähköisen kirjanpidon hyötyjä

 • Tehokkuus: Sähköinen kirjanpito automatisoi monet tehtävät, kuten tietojen tallentamisen ja raporttien generoinnin, mikä säästää huomattavasti aikaa.
 • Tarkkuus: Ohjelmistot minimoivat inhimilliset virheet, mikä parantaa tietojen tarkkuutta ja vähentää virheiden riskiä.
 • Reaaliaikaisuus: Sähköinen kirjanpito mahdollistaa reaaliaikaisen näkymän yrityksen taloudelliseen tilanteeseen, mikä helpottaa päätöksien tekemistä nopeallakin varoitusajalla.
 • Helppo raportointi: Ohjelmistot tarjoavat valmiita raportteja, joita voidaan helposti muokata ja jakaa sidosryhmille, kuten sijoittajille, pankille ja veroviranomaisille.
 • Osallistaminen: Sähköistä kirjanpitoa on helppo seurata ja päivittää itsekin. Näin kirjanpitäjä pääsee suoraan tarkastelemaan esimerkiksi tarvitsemiaan tositteita.
 • Kustannussäästöt: Sähköinen kirjanpito säästää työtunteja tehokkuuden lisääntymisen ansiosta.
 • Dokumentoinnin helppous: Paperikasa toimistossa pienenee huomattavasti!

Kirjanpidon analytiikka

Kirjanpitäjämme panostavat analytiikkaan samalla, kun he kirjaavat ylös pakollisia tietoja. Siinä missä kuukauden luvut kerätään kasaan, kirjanpitäjämme tekevät niistä myös ymmärrettävät johtopäätökset tulevaan. Liiketoiminnan kasvu vaatii älykkäitä liikkeitä, strategista suunnittelua sekä ennen kaikkea aktiivista toiminnan seuraamista. Kirjanpitäjämme eivät jätä kerätyn datan mahdollisuuksia hyödyntämättä!

Etsinnässä kirjanpitäjä Helsingistä? Ota yhteyttä!

Meidän kirjanpitäjämme Helsingissä tarjoavat kattavia ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille ja toiminimiyrittäjille. Ammattitaitoiset tekijämme ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle korkealaatuista palvelua, joka vastaa tarkasti tarpeitasi.

Asiakaslähtöinen, analyyttinen ja aktiivinen lähestymistapamme varmistaa, että jokainen asiakas saa yksilöllistä palvelua ja tehokasta kirjanpitoa. Haluamme olla yrityksesi kumppani taloudenhallinnassa ja auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet. Olipa kyseessä sitten päivittäinen kirjanpito, tilinpäätösten laatiminen, verotuspalvelut tai liiketoiminnan neuvonta, voit luottaa meihin.

Sijaintimme Helsingissä tekee meistä kätevän kumppanin paikallisille yrityksille ja edistyneet sähköiset toimintatavat mahdollistavat palvelun ympäri Suomen. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää kirjanpitoon liittyen, ota yhteyttä sähköpostilla: katja.karhu@meriitti.fi tai soita meille 020 749 7400. Kuulemme mielellämme sinusta ja yrityksesi tarpeista.

OSOITE
Itälahdenkatu 23 b
00210 Helsinki

Puhelin: 020 749 7400

YHTEYS
Katja Karhu
KLT-pääkirjanpitäjä

Puhelin: 020 7497 407
Sähköposti: katja.karhu@meriitti.fi

Inkeri Pelkonen
Kirjanpitopäällikkö

Puhelin: 020 7497 404
Sähköposti: inkeri.pelkonen@meriitti.fi